5 tipů pro zachování
mladistvého vzhledu citlivé pleti

duration time 1 min čtení

Citlivá pleť je denně vystavena mnoha formám agresorů a stává se tenčí a křehčí. Chlad, vítr, slunce, znečištění, stres, ... to vše oslabuje její obranyschopnost, ovlivňuje její kvalitu a urychluje proces stárnutí. Níže najdete několik jednoduchých rad, jak si zachovat mladistvý vzhled pleti.

Tip č. 1:
Hydratujte, hydratujte
A znovu hydratujte

Opakování není nikdy na škodu – hydratace je klíčem ke kráse! Kůže je tvořena ze 70 % vodou, a pokud není vodou zásobena, epidermální buňky se ničí. Nejdůležitějším krokem účinné hydratace pokožky je ujistit se, že dostatečně pijete.

Tip č. 2:
Naservírujte si trochu 
Anti-aging magie

Krásná pleť je dobře živená, doslova! Jezte denně potraviny bohaté na antioxidanty, stopové prvky a esenciální mastné kyseliny, tj. např. losos, mořské plody, ořechy, citrusové plody, houby atd.

Tip č. 3:
Osvojte si denní rituály

Čím víc se snažíte, aby vaše pleť zůstala mladá, tím lépe. Ráno a večer začněte důkladným čištěním, poté aplikujte specifickou denní a noční péči. Nezapomínejte na oční kontury a rty, které vyžadují zvláštní pozornost. Jednou týdně si dopřejte peeling a masáž obličeje, abyste účinně dokončili svůj kosmetický režim. A konečně, nezapomeňte chránit pokožku před sluncem po celý rok.

Tip č. 4:
Vneste si do života pohyb

Stres a přepracování způsobují oxidační stres a urychlují stárnutí pokožky. Abyste tento problém vyřešili, naučte se uklidňovat své nervy. Pravidelná fyzická aktivita vám pomůže se uvolnit, dechová cvičení a meditace vám pomohou zachovat klid.

Tip č. 5:
Hrajte si na šípkovou růženku

V noci, zatímco vaše tělo odpočívá, vaše kůže pracuje přesčas. Zrychlí se buněčná regenerace, aktivují se reparační procesy a mikrocirkulace. Tato aktivita dosahuje maxima mezi druhou a čtvrtou hodinou ranní. Pro skutečně regenerační spánek se pokuste jít do postele před půlnocí a spát alespoň 8 hodin.

Data 12010 – Association de Recherche Clinique en allergologie et asthmologie (Arcaa – Asociace pro výzkum klinické alergie a astma) La Roche-Posay kvantitativní studie provedená u 3 750 žen ve Spojených státech, Brazílii, Číně, Francii a Německu v listopadu 2010.

NÁŠ ZÁVAZEK
BEZPEČNOSTI

Bezpečnostní normy, které předčí mezinárodní právní předpisy pro kosmetiku.

100 % PŘÍPRAVKŮ
TESTOVÁNO NA ALERGIE

Zobrazit více
Jeden předpoklad = nulová alergická reakce
Odhalíme-li i jeden jediný případ alergie, vracíme se do laboratoře a upravujeme složení produktu.

JEN TO NEZBYTNÉ
A VE SPRÁVNÉ DÁVCE

Zobrazit více
Naše produkty byly vytvořeny ve spolupráci s dermatology a toxikology. Obsahují pouze nezbytné ingredience, a to vždy ve správné aktivní dávce.
laroche posay závazek k bezpečnosti citlivá pleť modelka miminko

TESTOVÁNO
NA VELMI CITLIVÉ PLETI

Zobrazit více
Tolerance našich přípravků je ověřována na té nejcitlivější pleti: reaktivní, alergické, se sklony k akné, atopické, poškozené nebo oslabené léčbou rakoviny.

OCHRANA FORMULE
V ČASE

Zobrazit více
Volíme jen ty nejvíce bezpečné ochranné obaly a nejnutnější konzervační látky pro zajištění nejvyšší tolerance a dlouhodobé účinnosti.

Další články pro
mladistvou citlivou pleť

placeholder Vitamin 
pro ochranu pokožky
PODÍVEJTE SE NA TO
placeholder 5 tipů pro zachování
mladistvého vzhledu citlivé pleti
PODÍVEJTE SE NA TO
placeholder Nepotřebujete oheň,
aby vaše pleť zářila
PODÍVEJTE SE NA TO
placeholder CO ZPŮSOBUJE
HYPERPIGMENTACI?
PODÍVEJTE SE NA TO
placeholder JAK SE ZBAVIT 
HYPERPIGMENTACE
PODÍVEJTE SE NA TO