Kožní vyrážka, která svědí:
Jak léčit alergickou reakci v podobě vyrážky na obličeji

Article Read Duration 3 min čtení

Kůže je místem č. 1, kde dochází k alergickým reakcím. Abyste si ulevili od alergických kožních vyrážek, používejte ultra-hypoalergenní hydratační krém s bohatou, nebo tekutou texturou (podle vašich potřeb), který okamžitě zklidní nepříjemné pocity. Hledejte vzduchotěsné obaly, aby nedocházelo ke kontaminaci. Pro čištění pleti náchylné k alergiím použijte speciálně upravený čisticí přípravek ve sterilních monodávkách.

Kožní alergické reakce: 
Rostoucí problém

Za posledních dvacet let se výskyt alergií celosvětově zdvojnásobil. Překvapivá statistika: alergiemi dnes trpí 25 % francouzské populace, před 40 lety to byla 4 %.

Kůže je místem č. 1, kde dochází k alergickým reakcím. Vyrážky, brnění, svědění kůže, ... Alergické reakce v podobě vyrážky na obličeji jsou hlavním problémem žen na celém světě. Aby laboratoře La Roche-Posay tento jev lépe pochopily, zahájily v roce 2010 celosvětový průzkum.

Dotazováno bylo více než 3 500 žen: denně nám vyprávěly, jak se vypořádávají se svými alergiemi. Více než 40 % tvrdilo, že je postiženo nesnášenlivostí nebo příznaky alergie, ať už používají jakékoli přípravky.

 

CO ZPŮSOBUJE KOŽNÍ ALERGICKÉ REAKCE?

Nesprávná kosmetika je hlavní příčinou alergické a/nebo intoleranční reakce2. Pro úlevu od kožní alergie čtěte dále a objevte TOLERIANE Dermallergo, intenzivně uklidňující ultra-hypoalergenní zvlhčovač, který působí jako ideální léčba kožní alergie a podráždění pro ultracitlivé nebo alergické typy kůže.

Jak léčit kožní vyrážky

VYBERTE SI LÉČBU KOŽNÍ ALERGIE, KTERÁ JE VHODNÁ PRO VÁŠ TYP PLETI

Běžná mylná představa o ultracitlivé alergické pokožce je, že musí být suchá, ale nemusí tomu tak nutně být. Zvláště v létě může citlivá až alergická pokožka toužit po lehčích texturách pro zklidnění vyrážky jako projevu alergie, proto je důležité zvolit takovou léčbu, která bude vaší pokožce vyhovovat.

Pečující řada TOLERIANE nabízí zvlhčení a zklidnění všem typům pleti v průběhu všech ročních období. Oboje je posíleno výjimečnou směsí uklidňujícího neurosensinu a přirozeně zvlhčující a antioxidační termální vody La Roche-Posay.

Hledáte řešení pro mastnější pokožku náchylnou k alergiím nebo dáváte v létě přednost lehčí textuře? Sáhněte po TOLERIANE Dermallergo Fluide.

Hledáte řešení pro suchou pokožku náchylnou k alergiím? Sáhněte po TOLERIANE Dermallergo.

 

VYBERTE SI FORMULI „ŽÁDNÉ NEPŘÍJEMNOSTI

Řada TOLERIANE je bez vůně, bez alkoholu a také ultra-hypoalergenní.

Co znamená hypoalergenní?


Znamená to, že je méně pravděpodobné, že výrobek způsobí alergickou reakci. Řada TOLERIANE přesahuje nad rámec evropské požadavky na toto tvrzení, protože byla testována na více než 4 000 pacientech a typech kůže náchylných k alergiím, aby byla zaručena vysoká míra tolerance.

SPRÁVNÁ PÉČE O ALERGICKOU POKOŽKU
POTŘEBUJE VHODNÉ BALENÍ

VZDUCHOTĚSNÉ BALENÍ ZAJISTÍ, ŽE VÁŠ KRÉM ZŮSTANE HYPOALERGENNÍ

Jednou z hlavních příčin zhoršení kvality produktu – a svědění projevů kožní alergie – je zpětná kontaminace, kdy se pečující přípravek dostane do kontaktu s vnějším prostředím a poté se vrátí do obalu. To může kontaminovat celý výrobek alergeny a dráždivými látkami.

Pro zachování čistoty TOLERIANE Dermallergo a TOLERIANE Dermallergo Fluide vyvinuly laboratoře La Roche-Posay unikátní ultra-vzduchotěsný obal s uzávěrem, třemi protikontaminačními ventily a ultraochranným smršťovacím sáčkem. Výsledek: oba produkty jsou chráněny proti reziduím, zpětné kontaminaci, oxidaci a plýtvání.

JAK LÉČIT ALERGICKOU KOŽNÍ VYRÁŽKU  
SE SPRÁVNÝM ČISTIČEM

Během odličování make-upu se s největší pravděpodobností projeví nepříjemné pocity na pokožce. La Roche-Posay přináší ultratoleranci k odstraňování make-upu a čištění pleti náchylné k alergiím. Vysoká snášenlivost přípravku TOLERIANE Dermallergo Eyes and Face Make-up Remover byla testována na ultracitlivých nebo alergicky náchylných typech kůže a také na těch, kteří mají citlivé oči a používají kontaktní čočky.

Tato tolerance je zajištěna sterilním, jednorázovým obalem: bez konzervačních látek, bez vůně, bez alkoholu. Jeho receptura na bázi hyaluronátu sodného, tradičně používaného při očních operacích, okamžitě rozpouští make-up a zanechává pocit svěžesti na dokonale čisté a zvlhčené pokožce. TOLERIANE Dermallergo Eyes and Face Make-up Remover okamžitě zklidňuje a obnovuje pohodlí po alergických reakcích na obličeji.

Pro více informací o alergii a co to znamená pro vaši pleť klikněte ZDE.

1Data 12010 – Association de Recherche Clinique en allergologie et asthmologie (Arcaa – Klinikai Allergia- és Asztmakutató Egyesület) A La Roche-Posay kvantitatív tanulmányát 3750 nő bevonásával végezték el 2010 novemberében az Egyesült Államokban, Brazíliában, Kínában, Franciaországban és Németországban.

Pravda
nebo mýtus?

VÁŠ ŠTĚTEC NA MAKE-UP
MŮŽE ZPŮSOBOVAT ALERGIE.

PRAVDA

Kosmetické štětce a aplikátory mohou být výraznými lapači prachu a alergenů, a proto je nutné je pravidelně čistit. Pro čištění štětců používejte hypoalergenní mýdla nebo speciální čisticí přípravky, abyste se nevystavovali zbytečnému riziku.
DOZVĚDĚT SE VÍCE

OVOCE A ZELENINA
NIKDY NEZPŮSOBUJÍ ALERGIE.

MÝTUS

Některé druhy ovoce a zeleniny mohou obsahovat vysokou hladinu sloučenin, které se nazývají salicyláty (vyskytují se také v aspirinu). U osob citlivých na salicyláty mohou potraviny s vysokým obsahem těchto sloučenin zhoršit symptomy alergie: např. sennou rýmu, astma, ekzém a kožní reakce.
DOZVĚDĚT SE VÍCE

PRO ALERGICKOU POKOŽKU JE NEJLEPŠÍ SE NESPRCHOVAT

MÝTUS

Pokud se na konci dne neumyjete, ponecháváte po celou noc pokožku ve styku s alergeny a dráždivými látkami, jako jsou např. pyl a nečistoty. Ty mohou narušovat funkci kožní bariéry a způsobovat podráždění.
DOZVĚDĚT SE VÍCE

PO DOMÁCKU VYRÁBĚNÉ PŘÍPRAVKY JSOU
PRO CITLIVOU PLEŤ TABU.

PRAVDA

Může to být sice zábava, nájezdy na kuchyň a výroba vlastních kosmetických přípravků jsou však u pleti se sklonem k alergii doslova jistotou nepříjemné kožní reakce. Mnoho přírodních složek může být totiž dráždivých.
DOZVĚDĚT SE VÍCE

I na to máme
Speciální řadu přípravků

TOLERIANE je řada přípravků formulovaných pro potřeby citlivé pleti a pleti se sklonem k alergii: hydratují, zklidňují a chrání citlivou až alergickou pleť. Bez parfému, bez alkoholu

NÁŠ ZÁVAZEK
K BEZPEČNOSTI

Bezpečnostní normy, které předčí mezinárodní předpisy pro kosmetiku.

100 % PŘÍPRAVKŮ
TESTOVÁNO NA ALERGIE

Zobrazit více
Jeden předpoklad = nulové alergické reakce
Odhalíme-li i jeden jediný případ alergie, vracíme se do laboratoře a upravujeme složení produktu.

OCHRANA SLOŽENÍ
V ČASE

Zobrazit více
Volíme jen ty nejvíce bezpečné ochranné obaly a nejnutnější konzervační látky pro zajištění nejvyšší tolerance a dlouhodobé účinnosti.

JEN TO NEZBYTNÉ
VE SPRÁVNÉ AKTIVNÍ DÁVCE

Zobrazit více
Naše produkty byly vytvořeny ve spolupráci s dermatology a toxikology. Obsahují pouze nezbytné ingredience, a to vždy ve správné aktivní dávce.

TESTOVÁNO
NA VELMI CITLIVÉ
 PLETI

Zobrazit více
Tolerance našich přípravků je ověřována na té nejcitlivější pleti: reaktivní, alergické, se sklony k akné, atopické, poškozené nebo oslabené léčbou rakoviny.