Nepotřebujete oheň,
aby vaše pleť zářila

duration time 2 min čtení

Vaším cílem je chránit a regenerovat citlivou pokožku. Takže zapomeňte na agresivní přísady, které kůži zbavují ochranné vrstvy, ale volte ty, které skutečně respektují její podstatu.

Redermic R: S čistým retinolem, v kombinaci s progresivním uvolňováním retinolu je konečně přístupný i těm nejintolerantnějším pokožkám.

Redermic C: S 5% dávkováním vitaminu C spojeným s manózou a kyselinou hyaluronovou pro mírný účinek a optimální toleranci.

Efektivní
Aktivní přísady

BUĎTE TAK NÁROČNÍ, JAKO VAŠE KŮŽE

Pro citlivou pleť není nic druhořadé. Nespokojte se jen s trochou. Naopak, požadujte to nejlepší. A se vztyčenou hlavou se zaměřte na referenční účinné látky proti stárnutí pleti:

Retinol

  • Proč? Je prekurzor čistého vitaminu A, působí jak na povrchu, tak hluboko pod ním, vyhlazuje a vyrovnává pleť a viditelně snižuje hloubku vrásek. Jeho plus? Díky jeho silným zklidňujícím vlastnostem je oblíbeným spojencem proti klinickým příznakům stárnutí.

Vitamin C

  • Proč? Antioxidant, prokolagen, zpevňovač cév, ... tato molekula může přiložit pomocnou ruku k čemukoliv! Působí také na mikrocirkulaci, kolagen a vrásky.
    Jeho plus? Při kontaktu s enzymy v kůži se průběžně regeneruje, aby zajistil svůj přínos proti stárnutí během celého dne.

Komplexní
Péče

ČAS NA NIKOHO NEPOČKÁ – ANI VAŠE KŮŽE

Korektivní opatření proti stárnutí je buď komplexní, nebo není! Vrásky, ztráta pevnosti a méně rovnoměrná pleť, to vše jsou projevy, kterými se váš anti-age přípravek musí zabývat.

Vítězná kombinace: Redermic R jednou denně + Redermic C denně jako doplňková denní péče.

Výsledek: Raný výskyt stařeckých skvrn a zarudnutí se sníží, pleť je rovnoměrnější, vyhladí se jemné vrásky, zkorigují se hluboké vrásky, pokožka je viditelně pevnější a zlepší se její struktura (póry se zpevní, vzhled se zjemní).

I na to máme
speciální řadu přípravků

Řada RETINOL pomáhá redukovat výrazné vrásky a zjemnit texturu pleti. Tato řada byla vyvinuta pro optimální účinnost a toleranci citlivé pleti.

NÁŠ ZÁVAZEK
K BEZPEČNOSTI

Bezpečnostní normy, které předčí mezinárodní předpisy pro kosmetiku.

100 % PŘÍPRAVKŮ
TESTOVÁNO NA ALERGIE

Zobrazit více
Jeden předpoklad = nulové alergické reakce
Odhalíme-li i jeden jediný případ alergie, vracíme se do laboratoře a upravujeme složení produktu.

OCHRANA SLOŽENÍ
V ČASE

Zobrazit více
Volíme jen ty nejvíce bezpečné ochranné obaly a nejnutnější konzervační látky pro zajištění nejvyšší tolerance a dlouhodobé účinnosti.

JEN TO NEZBYTNÉ
VE SPRÁVNÉ AKTIVNÍ DÁVCE

Zobrazit více
Naše produkty byly vytvořeny ve spolupráci s dermatology a toxikology. Obsahují pouze nezbytné ingredience, a to vždy ve správné aktivní dávce.

TESTOVÁNO
NA VELMI CITLIVÉ
 PLETI

Zobrazit více
Tolerance našich přípravků je ověřována na té nejcitlivější pleti: reaktivní, alergické, se sklony k akné, atopické, poškozené nebo oslabené léčbou rakoviny.

DALŠÍ ČLÁNKY PRO
MLADISTVOU CITLIVOU PLEŤ

placeholder CO ZPŮSOBUJE
HYPERPIGMENTACI?
PODÍVEJTE SE NA TO
placeholder 5 tipů pro zachování
mladistvého vzhledu citlivé pleti
PODÍVEJTE SE NA TO
placeholder Nepotřebujete oheň,
aby vaše pleť zářila
PODÍVEJTE SE NA TO
placeholder Vitamin 
pro ochranu pokožky
PODÍVEJTE SE NA TO
placeholder JAK SE ZBAVIT 
HYPERPIGMENTACE
PODÍVEJTE SE NA TO